Değerli Ebeveynlerimiz, 

Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Umarız kısa dönemde coronavirüs tehdirinden kurtularak normal rutinize döneceğiz.

Bu dönemde hastanelerin hizmet yükünü artırmamak ve kıymetlilerimizin kalabalık ortamlardan kaynakllanabilecek enfeksiyon risklerini azaltmak için olabildiğimce açık kalmaya, ulaşılabilir ve sağlık hizmeti verebilir durumda olmaya çaba harıcayacağız. Pandeminin beklendiği kadar kısa sürede atlatılmayabileceği öngörüsü ile sağlık hizmetleri açısından bazı tedbirler aldık.

1- Çalışma düzenimizi Ptesi-Çarşamba-Cuma olarak 3 güne indiriyoruz.  Her binin  evde korumakla yükümlü aileleri olduğu halde özveri ile gelmeye devam eden ve tutumları her türlü takdirin üzerinde olan çalışma arkadaşlarımızı korumak için daha az çalışanla dönüşümlü mesai sistemine dönülmüştür.  Muayene randavu saatlerinde bu sebeple oluşabilecek zaman sarkmaları için şimdiden hoşgörünüze sığınıyoruz. Ayrıca çalışanlarımızın muayenehaneye ulaşımları sırasında bulaştan korunmaları için gerekli ulaşım tedbirleri alınmıştır.

2- Bekleme odası sayımız daha da artırılmıştır. Bu sayede muayenehe için gelen hiç kimsenin bir başkası ile temas etmemesi sağlanmaktadır. Eğer, bekleyen kişi sayısı bekleme odası sayısını aşarsa aracınızda ya da uygun bir boş mekanda beklemenizi sağlayacak ve gerektiğinde gelmeniz için haber vereceğiz.

3- Muayenehane içinde artırdığımız hijyen tedbirlerine uyum için çalışanlarımızın yönlendirmelerine duyarlı olacağınıza inanıyoruz. Muayenehanede kimyasal ile sürekli temizlik çalışmalarımız daha da artarak devam edecektir.

4-Sağlıklı çocuklar ve hasta çocuklar için ayrı mekanlarda muayene olanağı titizlikle devam edecektir.

5- Muayene için gelecek çocukların en fazla 2 kişi eşliğinde gelmesini rica ediyoruz.

6-Gereken çocuklarımız için aşı temini konusunda gerekli tedbirler alınmıştır.

7- Muayenehanede olmadığımız gün ve saatlerde tüm ekibimiz 24 saat telefon başında ve dijital ortamlarda hazır olarak destek vermeye hazır olacaklardır.

8- Güncel gelişme, yeni bilgiler ya da alınması gereken tedbirlerle ilgili bilgilendirmeleri facboo , instagram ve web sayfamız üzerinden paylaşmaya devam edeceğiz..

9- Bugünkü bilgilerimizde Coronavirüs sağlıklı ve genç nüfusta sıradan bir soğuk algınlığından farklı seyretmemektedir. Üstelik laboratuvar testi ile Coronavirüs pozitif çıkanların % 97 sinden fazlası sorunsuz iyileşmektedir. Tüm bu tedbirlerin nihai amacı aslında ileri yaşta olan ya da kronik bir sağlık sorununa sahip olanları korumaktır.. Telaş yapmayınız. En kolay tedavi hasta olmamaktır.

Sağlıkla Kalın